zakald

 

Prowadzimy ochronę zakładu produkcyjnego przed szkodnikami w oparciu o standardy zwalczania szkodników AiB, IFS, BRC. Stosujemy zasady nowoczesnej dezynsekcji uwzględniając identyfikację szkodników, zabiegi higieniczne, metody prewencyjne, monitoring szkodników i zwalczanie szkodników metodami fizycznymi, biologicznymi i chemicznymi. Zgodnie z zasadami nowoczesnej deratyzacji  wykonujemy na potrzeby klienta inspekcje i wdrażamy w zakładzie IPM (zintegrowane metody zwalczania gryzoni).

 

 

 

  Projektowanie, wdrażanie i prowadzenie systemów monitorowanego zwalczania szkodników.
  Nadzór nad szkodnikami w obiektach sektora spożywczego wg założeń HACCP.
  Szkolenia dla personelu zakładów produkcji spożywczej z zakresu profilaktyki pest-control.
  Inspekcje biologa terenowego – audyty wewnętrzne z zakresu pest-control.
  Zabiegi fumigacji gazowej obiektów, składowanych towarów i surowców.
  Instalacja sieci ochronnych i kolców przeciw ptakom.
  Sprzątanie powierzchni, mycie i czyszczenie elementów naściennych i podsufitowych, zewnętrznych części kanałów wentylacyjnych.
  Okresowe deratyzacje korytarzy piwnicznych wspólnot i spółdzielni mieszkaniowych.
  Instalacja moskitier przeciw owadom latającym.